SCHRIJFEXPERIMENT is GROOT SUCCES!!


 De reacties zijn verrassend groot. Meer dan 20 individuele schrijvers en meer dan 40 leerlingen uit Peer, maar ook Antwerpen stuurden een tekst door. En er zaten echte pareltjes tussen! Ik wil nu al iedereen die het lef heeft getoond om mee te doen aan dit project een dikke proficiat wensen, maar ook danken voor de inzendingen. Heus waar, er stroomt bij velen schrijversbloed door de aderen, het komt er vooral op neer om je hersenspinsels op... papier te durven zetten. Al deze schrijfsels zullen ongetwijfeld leiden tot een prachtige jeugd- maar ook volwassenroman. Waarschijnlijk ben ik momenteel zo overweldigd dat ik een beetje overmoedig word, maar zoveel, zo mooie respons geeft me echt zin om uit te roepen: Waarom zouden we er niet mee verder gaan!
Maar terug de voetjes op de grond. Als er iemand meer over dit schrijfexperiment wil te weten komen, kan je altijd mailen of bellen of eens persoonlijk langskomen. Voor geïnteresseerden in het schrijfexperiment maak ik altijd tijd!


Dankzij de vele positieve reacties is nu al beslist dat het schrijfexperiment een tweede editie krijgt: Schrijfexperiment 2! Ben jij ook gepassioneerd door lezen, schrijven, kortom literatuur in het algemeen, dan is dit een unieke gelegenheid om actief mee te werken aan de creatie van een spannende jeugdroman.