Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

 


Tijdens een expositie die Diana bijwoont, wordt er een aanslag gepleegd op een excentrieke man. Er wordt bij haar ingebroken en ze belandt als speelbal in een ontvoeringszaak. Haar hele leven wordt overhoop gehaald. Dan blijkt dat ze de spilfiguur is in een wedloop naar een fortuinlijk geheim. Diana, als jonge weduwe, wordt op haar zoektocht gecharmeerd door verschillende mannen. Maar hoe moet ze omgaan met deze gevoelens? Kan ze op zulke korte tijd angst, hoop, pijn, verliefdheid, twijfel, woede en moed voelen? Diana moet wel!


 Deze thriller duikt in de familiebanden van mensen die vanwege de oorlog gescheiden werden.aantal pagina’s: 228
geïllustreerd: nee
uitvoering/formaat: paperback 16 x 24 cm
ISBN: 978-94-022-1247-1

 

Dit boek kan je vanaf heden bestellen , bij de uitgever boekscout.nl of rechtstreeks bij mij, een eenvoudig mailtje volstaat

erik.persoons@telenet.be

Een stukje uit het boek:

Ze zag schimmen, gevaar, elke voetganger, elke auto, iedereen was de vijand. De haar zo vertrouwde omgeving kwam haar nu kil en koud over alsof zelfs de gebouwen haar bespioneerden, elke boom zich tegen haar had gekeerd.
‘Ik mag me niet laten gaan, daar is het nu niet het moment voor’, herhaalde ze voortdurend in zichzelf maar het kostte haar meer en meer moeite om haar zenuwen onder controle te houden.
Toen ze het donkere huis van haar ouders binnenging, ze had altijd een reservesleutel op zak, beefde ze over haar ganse lichaam. Angstig staarde ze de duistere gang in, maar durfde geen licht aan te steken. Ze vond het verschrikkelijk.
Ze was bang in haar ouderlijke woning, het huis waar ze was opgegroeid en zelf meer dan twintig jaar had gewoond. Elke dag kwam ze er nog over de vloer, en nu had ze de daver op het lijf. Even bleef ze zo muisstil staan en probeerde geluiden op te vangen, maar de griezelige stilte viel op haar als een demon die haar wilde grijpen en opslokken.
Stilletjes zette ze zich terug in beweging, schuifelend, zich beroepend op het feit dat ze het huis door en door kende, alles blindelings wist staan. Maar in het duister was het moeilijk zich te oriënteren en afstanden in te schatten. Niettegenstaande ze maar schoorvoetend vorderde, botste ze toch tegen de staande kapstok op die in de hoek van de gang stond, net naast de keukendeur. Een kleine, korte gil ontsnapte haar toen ze de regenjas aanraakte. Maar al vlug had ze door dat er niets aan de hand was, enkel haar zenuwen gingen met haar op de loop.

Een eerste review:

25-11-2014 24:18    Door: Tom Van der Steen 

Wat betreft het detective-thriller genre heeft dit boek het allemaal. We gaan letterlijk van de zolder tot de kelder om een oud familiegeheim te ontrafelen; schatkaarten, raadsels, geheime gangen... Allemaal gegoten in het typische Persoons-actie-achtervolgings-sfeertje dat we nog kennen uit zijn vorige boek. Je zal pagina na pagina verslinden tot je op de rug van het boek stoot... Lees bij voorkeur 's avonds onder de schemerlamp en bereid je voor op weinig slaap ;-)

Review:

02-03-2015  Door: Mia Ombelets

Hallo Erik,

Een dikke proficiat voor je 2de boek , er zat meer spanning in dan in het eerste. Als men het heeft gelezen wordt de betekenis van de titel echt duidelijk. Nu is het uitkijken naar nr. 3