Een zelfmoordpoging , een drievoudige moordenaar, een mysterieuze verdwijning …

Sophie, psychiater op de PAAZ, wordt geconfronteerd met twee uitzonderlijke mannen die elkaar niet kunnen luchten maar toch als magneten naar elkaar toe worden getrokken. Op het ogenblik dat de mannen een deel worden van haar wereld, probeert er iemand binnen te dringen in haar privéleven. Houdt het één verband met het ander?

Moordenaar, slachtoffer, ambities, een doordeweeks bestaan, … alles wordt waanzin.

Een psychopathische tijdbom is tot ontploffing gebracht.

De eerste reacties op NEVELHEL zijn binnen 😁😜:

Peter Smeets:
Erik, het overkomt mij niet vaak dat ik een boek uitgelezen heb de dag nadat ik het kocht. De spanning druipt dan ook van elke bladzijde. Schitterend! En dan dat slot... Ik kijk al uit naar je volgende boek.

...

Danny Linsen:
Net Nevelhel uitgelezen. Ik ben er aan begonnen met het gedacht dat het moeilijk zou zijn "Kaakslag" te evenaren, maar "Nevelhel" is minstens even goed. Spanning en mysterie van begin tot einde! Hoe komt het dat jij, Erik Persoons (nog) niet bekend bent bij het grote publiek? Je hoeft niet onder te doen bij de andere Vlaamse grootheden á la Aspe! Nogmaals een dikke proficiat met dit Meesterwerk! Hopelijk volgend jaar meer van dit!


Nog enkele reviews op sociale media:

Lena Blomme

https://www.goodreads.com/review/show/2872545560?fbclid=IwAR2b-hzvmDn2zCIKWVrQiLB5OtdWE_i4oznT86WtuXub1Kn9Kk3H1B6NWuQ


Leeskost.nl

https://www.leeskost.nl/2019/07/nevelhel/


Peter van bavel (perfecte Buren Leesclub)

https://perfecteburenleesclub.blogspot.com/2019/07/nevelhel-erik-persoons.html?fbclid=IwAR3KLYsEPT6h8hIdlXVlLVLdyc5mWkf0F9rv5QotOIJQZfVamjhJ-U1U5Ts