Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

       schrijfexperiment                                                                                                                                                  


       4de editie


Ben jij ook gepassioneerd door lezen, schrijven, kortom literatuur in het algemeen, dan is dit een unieke gelegenheid om actief mee te werken aan een fantastisch evenement.

 Iedereen mag bijdragen aan de creatie van een spannende roman waarin alle aangereikte teksten die goed worden bevonden aan bod zullen komen. Natuurlijk komt je naam in het boek te staan, samen met je collega-schrijvers. Wie weet, misschien zijn dit wel de eerste stappen voor nieuw schrijverstalent.

 Geen ervaring? Heus waar, dat is echt niet nodig. Het resultaat hoeft geen literair hoogstandje te zijn, maar een verhaal (of enkele kortverhalen) geschreven met passie, met liefde voor het schrijven, … maar ook met durf!


Heb jij het lef om mee te doen?


Het thema, de inhoud, het hoe, wie en wat worden je haarfijn uitgelegd.

 


Neem dus zo snel mogelijk contact op met Erik Persoons om de volledige opzet te  vernemen. erik.persoons@telenet.be – 0476/256144

 De deadline voor het inleveren van je tekst is 1 december 2019

 (Je krijgt altijd een antwoord voor 15 december of je inzending bruikbaar is voor het verhaal. Zo ja, word je uitgenodigd om samen met Erik Persoons de tekst te overlopen en te brainstormen hoe en waar jouw inzending in het verhaal past.


  Loopt er geen schrijversbloed door je aderen? Geen probleem, het loont altijd de moeite om kennis te maken met ATTRACTOPIA, REFUGIA of PERICULA, de drie resultaten  van het Schrijfexperiment of één van mijn eerder verschenen romans.