Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over.

Dit verhaal vertelt hoe meer dan 100 jonge schrijvers de wereld zien in de toekomst als er niet wordt ingegrepen. Fictie of niet, een feit is zeker, het is geen mooi beeld.

Het jaar 2198 … de toekomst …

De aarde is zo vervuild dat ze onleefbaar is geworden. Miljoenen mensen leven ondertussen in de ruimte. Ook Rori 4KR8, 11 jaar, woont al haar hele leven in een ruimteschip. Ze mist haar vader, een wetenschapper, die als een van de laatsten op de aarde is gebleven om er alles aan te doen om de aarde toch te redden.

Als er een ruimtetuig wordt onderschept, treffen de mensen er een alien aan en een kleine jongen.  De jongen kan zich niets herinneren, zelfs niet wie hij zelf is. Het enige wat hij doet, is voortdurend dezelfde naam fluisteren: Rori 4KR8.

Hier schrikt Rori heel erg van want… ze kent de jongen helemaal niet! Wie zijn deze jongen en de alien? Wat is er aan de hand?

Om dit te weten te komen en haar vader terug te vinden, zal ze het gevaar moeten opzoeken samen met haar beste vriend Zenon. Ze worden beschoten in hun ruimteschip, achtervolgd door vreemde wezens, gevangen genomen en zelfs met de dood bedreigd. Zal het hen lukken alle geheimen te doorgronden?

 

Een superleuke signeer sessie gehad in de Standaard boekhandel in Tessenderlo, waar ik Lina Rahs mocht begroeten, één van de mede-schrijvers van PERICULA. Zij had een heel sterke tekst ingestuurd en ik ben dan ook heel blij dat ze me heeft verklapt dat ze voor de vierde editie opnieuw wil deelnemen


signeersessies in standaard boekhandel:

Tessenderlo 25/05/2019

Beringen 01/06/2019

Leopoldsburg 08/06/2019

Peer 15/06/2019

Bree 22/06/2019