Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Zwervende zielen’ heette de muzikale show die op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2011 in ‘t Poorthuis werd opgevoerd en waarvan de vele toeschouwers echt hebben genoten.

De zangeressen van Amaryllis, de danseressen van Sportiva uit Peer en de balletgroep Pas de Deux uit Achel vergastten, samen met vele vrijwilligers, de vele toeschouwers op een adembenemende, spetterende, maar bij momenten ook sfeervolle en gevoelige show met een herkenbaar verhaal als rode draad.

Deze acteurs, de meesten tussen 15 en 25 jaar, hebben laten zien dat jonge mensen nog steeds kunnen gebeten zijn door de "kunst"microbe in al haar facetten.
De show was een "must" voor iedereen die houdt van zang, dans, muziek, drama en expressie en die het belangrijk vindt dat jonge mensen gesteund worden in hun enthousiasme om op het podium het beste van zichzelf te geven.

De vele positieve reacties van het publiek zijn voor deze jonge acteurs, hun begeleiders en de regisseur een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Wij kijken alvast uit naar een volgend optreden.
Een dikke proficiat aan allen.


Schrijver/organisator ERIK PERSOONS